Bir Tüm Zamanlar Rekoru Da Litecoin’den

İstikrarlı oluşuyla bilinen kripto para birimi litecoin, haberin yazıldığı an itibariyle 91 dolara ulaşarak tıpkı bitcoin gibi tüm zamanlar rekoru kırdı. Rekorun sebebi litecoin’in istikrarının yanı sıra piyasayı sarmış olumlu hava olarak gösteriliyor. Litecoin’in yıl başına kadar 100 doları aşacağı düşüncesi kripto para kulislerinde oldukça ağır basıyor.

Tüm borsalardaki işlemler dikkate alındığında Litecoin’in 24 saatlik zaman diliminde 381 milyon dolar işlem hacmine ulaştığı görülüyor. Bu işlem hacmi de litecoin için rekor olarak kayıtlara geçiyor.
Litecoin işlem hacminin en yüksek olduğu borsaların GDAX ve Bitfinex olduğu, Bithumb’ın bu iki borsayı takip ettiği bildiriliyor. İşlem verilerinin gösterdiği bir başka şey de en yüksek 3 işlem çiftinin itibari paralardan oluşması. Bu, dijital para piyasasına ciddi miktarda yeni sıcak paranın girdiğini gösteriyor.
Kripto piyasası yanıyor
Litecoin’in süregelen büyümesi dijital paralar piyasasının son zamanlarda öne çıkan özelliklerinden yalnızca biri. Bitcoin ve Ethereum’un dışında başta Monero ve Dash olmak üzere pek çok altcoin kendi tüm zamanlar rekorunu kırdı.
Bitcoin’in aya yolculuğunun dışında diğer kripto paraların da istikrarlı bir şekilde yükselmesi kripto para piyasasının yakın gelecekte daha da büyüyeceğine işaret ediyor. Eskiden BTC yükseldiğinde diğer altcoin’ler büyük düşüş yaşardı. Şimdiki fiyat trendi ise altcoin’lerin piyasada iyice kabul gördüğünü gözler önüne seriyor.
Litecoin’in geleceği
Litecoin’in yükselişinin belki de önemli sebebi, piyasa oyuncuları tarafından potansiyelinin fark edilmiş olması. Rekor fiyatla birlikte LTC’nin piyasa hacmi 5 milyar dolara merdiven dayadı. Önümüzdeki günlerce fiyatın yükselişe devam edip etmeyeceğine piyasa olarak tanıklık edeceğiz.
Kaynak: Cointelegraph
Bir Tüm Zamanlar Rekoru Da Litecoin’den Bir Tüm Zamanlar Rekoru Da Litecoin’den Reviewed by Melikşah Ünüvar on Kasım 28, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Unuvar.blogspot.com.tr. Blogger tarafından desteklenmektedir.