Bitcoin Cash Fiyatı SegWit2x İptali Sonrası Fırladı!

Bitcoin Cash Fiyatı SegWit2x İptali Sonrası Fırladı

Piyasa gözlemcileri, Segwit2x hardfork iptal edildikten sonra sıcak paranın Bitcoin’den altcoinlere akmasını bekledi. Bunun yerine, Altcoin pazarı Bitcoin ile birlikte çöktüğü halde Bitcoin Cash’in %55 oranında artış göstererek 992 $ ‘a ulaştığı görülüyor.

Bitcoin, kripto pazar değerini indiriyor

Altcoin destekçileri, Bitcoin’in Kasım Segwit2X çatalının iptalinin altcoin fiyatlarının artmasına neden olacağını düşünse de, ne yazık ki bu düşünce hatalıydı. Bitcoin fiyatındaki düşüş (son iki günde 1.300$ ‘a kadar düştü) neredeyse altcoinlerin çökmesine neden oldu. Piyasa değeri altındaki en büyük 40 kripto paradan yalnızca son 24 saat içinde sadece Bitcoin Cash, Ethereum Classic ve Dash kazanç kaydetti. Kısa vade Bitcoin ve uzun vade altcoin pozisyonu alan insanların sadece yarısı kazançlı çıktı.

Büyük blokörler vs küçük blokörler

Bitcoin’deki bölünme, BCC çatalı oluşturulmadan ve Segwit2X öngörülmeden önce açıkça görülüyordu. Blok boyutu konusunda; Topluluk, küçük blokların yerelleşmeyi sürdürmek için gerekli olduğuna ve daha büyük blokların Bitcoin’in ölçeklenmesinin gerekli olduğuna inananların arasında ikiye ayrılıyor.
Büyük bloklayıcılar, Bitcoin ve Bitcoin Cash arasında bölünmüş görünüyor; Bitcoin tarafında olanlar Segwit2X’in uygulanması konusundaki umutlarını sabitleştiriyor ve blokaj hacmi 2MB’a yükseliyor. Segwit2X’in çöküşüyle birlikte, Bitcoin Cash fiyatı artarken aynı zamanda güçlendiği de görülüyor.
Vinny Lingham, hareketin gerçekleşebileceğini belirten bir tweet attı;
“Söylemek için çok erken ama @ adam3us & @eric_lombrozo, Katman 2 ölçeklemeyi desteklemeyenlerin BCC’e geçmesini önerdi. Sanırım şimdi oluyor …”

Üç ayda, sıfırdan 16 milyar dolara

BitcoinCash, 1 Ağustos’ta yaratıldı ve piyasa değeri üç ayda 16 milyar dolara ulaştı. BitcoinCash, şu anda 15 milyar sterlinlik bir piyasa tavanına sahip olan Twitter’dan daha değerli. Bir ilk çöküşün ardından, Bitcoin Cash keskin bir şekilde iyileşti ve Bitcoin’in büyük bloklarla ölçeklenmesini isteyenleri birleştiriyor gibi görünüyor. Ethereum’da hızlı bir şekilde kapanıyor ve Ethereum, piyasa değeri 28 milyar dolara ulaşıyor. Ethereum destekçileri, Bitcoin’i piyasa değeri üstünde (“flippening”) ele geçirmesini bekledi, ancak şimdi Bitcoin Cash overlooking Ethereum hakkında endişelenmek zorundalar.
yabancı kaynak: cointelegraph
Bitcoin Cash Fiyatı SegWit2x İptali Sonrası Fırladı! Bitcoin Cash Fiyatı SegWit2x İptali Sonrası Fırladı! Reviewed by Melikşah Ünüvar on Kasım 11, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Unuvar.blogspot.com.tr. Blogger tarafından desteklenmektedir.