En Büyük Bitcoin Cüzdanı Olan Blockchain.info Hizmetlerine Ethereum’u Ekledi...

Bitcoin cüzdan şirketi Blockchain.info, kullanıcılarına ethereum cüzdanı oluşturma seçeneği sunmaya başlıyor. Bu önemli hamle, şirketin,  kurulduğu yıl olan 2011’den beri ilk kez yeni bir kripto para entegre etmesi anlamına geliyor.


Şirket bunun yanı sıra kripto para borsası ShapeShift ile partnerlik anlaşması yaptığını açıkladı. Anlaşma dahilinde kullanıcılar, fonlarını ilk olarak merkezi bir borsaya gönderme gereği duymadan bitcoin ve ethereum cüzdanları arasında taşıyabilecek.
Blockchain yöneticilerinin yaptıkları konuşmaların genelinde, yeni hizmet ile birlikte bireysel müşterilerin kripto paralarla deney yapmaya devam edeceği vurgusu vardı. Buna rağmen olası iş uygulamalarına dair fikirler de paylaşıldı. Blockchain CEO’su Peter Smith verdiği röportajda şunları kaydetti:
“Ethereum’un popülaritesinin artmasıyla birlikte müşterilerimizin “blockchain hesaplarında birden çok dijital varlığı yönetme seçeneği” talebi de arttı. Blockchain müşterilerini bu yeni hizmetle tanıştıracağımız için oldukça heyecanlıyız ve dijital varlıklarla daha kolay deney yapma fırsatı sunmanın yeni yollarını arayacağız.”
Öte yandan şirketten yapılan açıklamada yakın zamanda ethereum veri araçlarının elden geçirilebileceği belirtilerek ethereum kullanıcıları için yeni hizmetlerin gelebileceği vurgulanıyor. Bunun yanı sıra iş kullanıcılarına özel bir yazılım cüzdanı geliştirilebilir.
Blockchain, yeni hizmetinin geliştiriciler veya şirketler için tasarlanmadığını kaydetti. Ancak bunun gibi geliştirmelerin yeni fonlamalarla daha ileriye götürülebileceği düşünülüyor. Blockchain yakın zamanda düzenlediği fonlama kampanyasında milyarder Richard Branson’ın da bulunduğu bir grup yatırımcıdan toplamda 40 milyon dolar topladı. Şirketin şu ana kadar toplamda 70 milyon dolar yatırım aldığı belirtiliyor.
Blockchain’in yanı sıra diğer şirketler de son zamanda ethereum’a yönelik hamleler yaptı. Örneğin kripto para borsası Bitstamp, müşterileri için ethereum desteği ekledi. İsviçre bankası Falcon Private Bank ise kullanıcılarına bitcoin’den sonra ether satmaya başlayarak dünyada kripto para satan ilk banka oldu.
En Büyük Bitcoin Cüzdanı Olan Blockchain.info Hizmetlerine Ethereum’u Ekledi... En Büyük Bitcoin Cüzdanı Olan Blockchain.info Hizmetlerine Ethereum’u Ekledi... Reviewed by Melikşah Ünüvar on Ağustos 19, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Unuvar.blogspot.com.tr. Blogger tarafından desteklenmektedir.