Uzun bir aradan sonra analiz...

Bitcoin, 2018’in en düşük seviyesini test ederken analistler ne diyor?

Bitcoin, 6000'e kadar ulaşarak Şubat ayında görülen en düşük seviyeyi tekrar test etti ve şu sıralarda 6050 dolardan işlem görüyor. Bir numaralı kripto parada mevcut durumu değerlendiren bazı analistler, 6 bin doların kırılması halinde 5000 dolara doğru bir hareket bekliyor.

Bitcoin, 6000’e kadar ulaşarak Şubat ayında görülen en düşük seviyeyi tekrar test etti. Bitcoin, şu sıralarda ise 6050 dolardan işlem görüyor.
Lider kripto para, bu keskin düşüşü geçen haftayı çoğunlukla 6300 ila 6800 arasında nispeten dar bir aralıkta geçirdikten sonra yaşadı.
Bitcoin’deki son durumu Forbes’a değerlendiren analistlerden John Pearlstone, Bitcoin’in 2018’in en düşük seviyesinin altına gerilemesi halinde 5000’e doğru bir hamle yapabileceğini söyledi.
360 Blockchain USA’nin CEO’su Jeff Koyen de benzer bir bakış açısı sunuyor. Koyen, “BTC’yi 5 bin dolara hamle yaparken bile görebiliriz. Sonraki birkaç hafta içinde de bir birikim aşaması kapsamında 5 ya da 6 bin dolar civarında kalırsak şaşırmam.” dedi.
Sosyal ticaret platformu eToro’nun kıdemli piyasa analisti olan Mati Greenspan, “Bitcoin şu anda 6 Şubat’taki en düşük seviyedeki kritik desteği deniyor. Buradan 5 bin dolara düşse bile geçen seneye göre hala yüzde 100 oranında artmış olacak.” şeklinde konuştu.

Uzun bir aradan sonra analiz... Uzun bir aradan sonra analiz... Reviewed by Melikşah Ünüvar on Haziran 23, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Unuvar.blogspot.com.tr. Blogger tarafından desteklenmektedir.